Räikkönen jälleen mukana yleisön rakastamalla autofestivaaleilla

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Kimi Räikkönen osallistuu jälleen tänä vuonna Goodwood Festival of Speed -tapahtumaan Englannissa.

Räikkönen kurvailee ensi viikolla järjestettävässä tapahtumassa perjantaina entisen Ferrari-kuljettajan Fernando Alonson kauden 2010 kilpurilla. Kyseisellä kaudella Alonso hävisi mestaruuden dramaattisten vaiheiden jälkeen kauden päätösosakilpailussa. Räikkönen osallistui tapahtumaan myös viime vuonna, jolloin hän puikotti omaa kauden 2007 mestaruusautoaan.

Goodwood Festival of Speed on yleisön rakastama ja yksi maailman suurimmista autoihin liittyvistä tapahtumista. Kolmen päivän aikana lähes 150 000 ihmistä kokoontuu nauttimaan uusista ja vanhoista kilpa-autoista radalla ja varikolla. Paikalla on lisäksi lukuisia moottoriurheilumaailman entisiä ja nykyisiä kirkkaimpia tähtiä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.