F1-talli Manor harkitsee hyppäämistä mukaan Hondan kelkkaan ensi kauden voimanlähdesopimuksista neuvoteltaessa.

Manor ajaa tällä kaudella Ferrarin voimanlähteillä, mutta se saattaisi saada sekä taloudellisesti että kilpailukykyisesti paremman sopimuksen japanilaismerkin kanssa. Honda on ilmaissut jo aiemmin halukkuutensa saada varustettavakseen McLarenin lisäksi lisää F1-talleja. Täten se voisi nopeuttaa omaa kehitystyötään.

Ensi kauden voimanlähteen epäselvyys lienee myös syy, miksi Manor ei halua keskittää voimavaroja tämän kauden auton kehitykseen. Se ajaa tällä hetkellä Marussian viimevuotisen auton pohjalle rakennetulla versiolla.

Tallin urheilutoimien johtaja Graeme Lowdon myöntää kaiken olevan avointa.

– Tällä hetkellä meillä on oikein hyvä yhteistyö meneillään Ferrarin kanssa, ja heistä on ollut paljon apua. Mutta meidän täytyy olla joustavia joka suuntaan tulevaisuuden suuntaviivoja mietittäessä, Lowdon miettii motorsport.comille.

Myös Renault saattaa olla kiinnostava yhteistyökumppani, sillä sekin varustaa tällä hetkellä vain kahta tallia. Renault ei ole kuitenkaan varma omasta F1-tulevaisuudestaan, ja se saattaa pahimmissa kauhukuvissa jopa vetäytyä kokonaan.