Spekulaatiot Ferrarin Kimi Räikkösen ensi kauden kohtalosta jylläävät valtoimenaan. Räikkönen on ollut vaikeuksissa tallikaveriaan Sebastian Vetteliä vastaan koko kauden ajan, eikä Itävallan GP:n heikko esitys ainakaan parantanut suomalaisen asemaa jatkosopimuksesta neuvoteltaessa.

Brittiläinen Sky Sportsin arvion mukaan Räikkösen mahdollisuudet ovat koko ajan heikkenemään päin. Verkkosivuillaan media kuitenkin muistuttaa aikaa pelastukselle olevan vielä.

– Itävallan viikonlopun suoritusten perusteella Räikkösen putoaminen on todennäköisempää kuin jatkaminen. Vaikka virallinen päätös ja varmistus sopimusten suhteen tullaan tekemään todennäköisesti vasta syyskuussa (kuten Vettelin ja Fernando Alonson kohdalla viime vuonna), on Räikkösellä enää kaksi tai kolme kilpailua aikaa pelastaa uransa ennenaikaiselta eläköitymiseltä, Sky Sports kirjoittaa.