Lewis Hamiltonin ja Mercedes-tallin jatkosopimus on ollut keskiviikon kuumin puheenaihe Monacon varikkoalueella. Asianomaiset kiittelivät sopimuksen synnyttyä luonnollisesti kilvan toisiaan.

– Mercedes on kotini enkä voisi olla onnellisempi pysyessäni tallissa vielä seuraavat kolme kautta, Hamilton kertoi sarjan virallisilla verkkosivuilla.

– Tämä yhtiö on täynnä todellisia kilpailijoita, aina johtoportaasta tavalliseen duunariin asti. Kaikilla on uskoamton voitonnälkä.

Hamilton vakuuttaa itsekin olevansa vielä menestyksennälkäinen, vaikka viime kaudet ovat olleet silkkaa voitonmarssia.

– Tämänvuoden Mercedes on paras koskaan ajamani auto. Sillä ajaminen tuottaa suurta iloa minulle joka viikonloppu. Mercedes aloitti tukemaan minua jo vuonna 1998, joten olen ylpeä voidessani jatkaa tätä 20 vuotta vanhaa yhteistyötä.

Myös Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on luonnollisesti tyytyväinen sopimukseen.

– Jatkuvuus on yksi päätekijöistämme F1-menestystä rakentaessamme, ja nyt kaikki on sen osalta kunnossa. Lewiksen meriitit puhuvat puolestaan, minkä lisäksi hän on loistotyyppi yhtiölle.

– Henkilökohtaisesti odotan innolla yhteistyön jatkumista koko sarjan vahvimman kuljettajakokoonpanon kanssa. Odotan heidän saavuttavan lisää historiallisia saavutuksia yhdessä, Wolff toteaa.