Espanjan GP:n paikalliset televisiokatsojaluvut ovat jatkaneet laskuaan myös tänä vuonna Fernando Alonson heikentyneen tulostason seurauksena. Asiasta kertoo BBC Radio 5.

Paikallisessa televisiossa työskentelevä toimittaja kertoi yleisradioyhtiölle, että Alonso ei ole kyennyt viestimään faneilleen McLaren-siirtonsa perusteita. Asiaa ei auta se, että kaksinkertaista maailmanmestaria ei pidetä helposti lähestyttävänä henkilönä edes hänen kotimaassaan.

– Hän on etäinen. Ihmiset Espanjassa näkevät Formula 1:n suljettuna maailmana, erittäin teknologiakeskeisenä, ja Fernando on kuin jonkilainen puolijumala. Ihmiset siis näkevät hänet, mutta kaukaa, toimittaja sanoi.

– [Rafael] Nadal on läheisempi, ystävällisempi. Vaikkakin Fernando pitää sosiaalisesta mediasta, hän tweettailee jatkuvasti, mutta ihmiset silti puhuvat hänestä tuntematta oikeastaan häntä juurikaan.