Räikkösen tallikaveri kehuu Ferrarin ilmapiiriä: ”Tavoitteemme olla vieläkin parempia”

© Kuva: Getty Images

Täksi kaudeksi Ferrarin F1-kuljettajaksi siirtynyt Sebastian Vettel ylistää tiimissään tällä hetkellä vallitsevaa ilmapiiriä ilmiömäiseksi.

Ferrari on palannut vaikean viime kauden jälkeen takaisin huipulle, ja se näkyy myös jokaisen tiimin jäsenen eleestä. Vettel jakaa kehuja erityisesti uuden auton suunnittelusta vastuussa olleelle James Allisonille sekä tallipäällikkö Maurizio Arrivabenelle.

– James hoitaa teknisen ja Maurizio taloudellisen puolen. Muutoksia tapahtuu kuitenkin edelleen. Jotkut asiat ovat jo kunnossa, mutta osa ei aivan vielä, Vettel toteaa cras.netin mukaan.

– Ilmapiiri on mahtava, ihmiset, minä mukaanlukien, olemme ovat tyytyväisiä ja tulokset ovat olleet ilmiömäisiä. Tavoitteemme on kuitenkin olla vieläkin parempia, sekä napata Mercedes, vaikkakin tässä vaiheessa se vaikuttaa hyvinkin kunnianhimoiselta. Mutta se on todellakin sekä minun että tiimin tavoite.