Lotus avasi vihdoin pistetilinsä: ”Parasta mihin pystyimme”

© Kuva: Getty Images

Lotus sai vihdoinkin ulosmitattua suorituskykyään ainakin toisessa autossa, kun Romain Grosjean avasi tallin pistetilin vahvalla ajolla. Ranskalainen sijoittui kisassa seitsemänneksi, heti Mercedeksien, Ferrareiden ja Williamsien perässä.

Grosjean oli luonnollisesti tulokseensa tyytyväinen.

– Tämä oli parasta mihin pystyimme tänään, ja on tyydyttävää saavuttaa tallin ensimmäiset pisteet. Olen ylpeä koko tiimistä, Grosjean jakoi kiitosta F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla.

– Rata ei ollut aivan paras meille, sillä se sisältää paljon etupäältä vaativia mutkia, jotka eivät ole vahvuutemme. Mutta kisan startti onnistui, ja jokainen vetomme onnistui hyvin. Teimme loistotyötä, ja on mukavaa saavuttaa vihdoin menestystäkin. Seuraavan kisan pitäsi olla myös lupaava meille.

Tallin toiselle kuljettajalle Pastor Maldonalle kisa oli tapahtumarikas, mutta ei menestyksekäs. Spinnaus, ulosajo varikolle mentäessä ja kolarointi Jenson Buttonin kanssa tarjosivat yleisölle nähtävää, mutta kuljettajaa päivän suoritukset eivät lämmittäneet.

– Sain loistavan startin, mutta pian alkoivat jarruongelmat ja ne vaikeuttivat suoritustani. Se johti lopulta ongelmaan varikolle saapuessani, ja se pilasi kilpailuni lopullisesti.

Maldonado kehui taistoa Buttonin kanssa, eikä syytä tätä osumasta.

– Jensonin kanssa taistelu oli hienoa ja mukavaa, se oli rehtiä kilvanajoa. Valitettavasti hän taisi kuitenkin arvioida jarrutuksessa tilanteen väärin ja osui perääni. Niin voi joskus sattua kun jarruttaa ajolinjan ulkopuolella DRS-alueella.

– Vauhtimme on erinomaista. Meidän täytyisi vain sijoittua aika-ajoissa hieman paremmin, niin Bahrainista on lupa odottaa enemmän.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004