Riitaan sopu – Van der Garde luopuu syytteistään

© Kuva: Getty Images

Giedo van der Garde on luopunut vaateistaan ajopaikasta Sauberin ratissa Australian GP:ssä. Tämä tarkoittaa tallin nykyisten kuljettajien Marcus Ericssonin ja Felipe Nasrin lupaa kisata lauantaina ja sunnuntaina tallin väreissä kauden avausosakilpailussa.

Van der Garde paljasti Facebook-sivuillaan päättäneensä yhdessä lakimiestensä kanssa luopua vaatimuksestaan kilpailla Sauberilla jo kaudenavauksessa. Aiemmin tuomioistuimet olivat määränneet hollantilaisen sopimuksen tallin kanssa olleen vedenpitävä, mutta talli oli silti vastustanut van der Garden liittymistä talliin. Syynä on raha, sillä nykyiset kuljettajat Nasr ja Ericsson tuovat tiettävästi huomattavasti isomman rahasumman tallille.

– Kunnioittaakseni moottoriurheilua, ja erityisesti F1-sarjaa, olen päättänyt luopua laillisesta oikeudestani kilpailla Melbournen Grand Prix’ssä, van der Garde kertoi Facebook-sivuillaan.

– Manageritiimini aikoo jatkaa neuvotteluja Sauberin kanssa ensi viikolla, jotta löytäisimme yhteisen hyväksyttävän sopimuksen tilanteeseemme. Olen luottavainen, että sellainen tulee löytymään, ja aion myös ilmoittaa medialle siitä kun se on valmis.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.