Entinen F1-kuski Karun Chandhok arvioi, että Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen tallit Williams ja Ferrari ovat tällä kaudella molemmat sarjan kärkipäätä.

Mies kertoi Autosportille Barcelonan testeissä näkemänsä perusteella, että Mercedes on yhä vahvin, mutta Ferrari ja erityisesti Williams ovat haastajan roolissa.

– Minusta Ferrari näytti todella hyvältä hitailla vauhdeilla ja Kimi Räikkönen näytti yhtä hyvältä kuin Daniil Kvjatin Red Bull hitaissa mutkissa. Kimi näyttää paljon iloisemmalta tänä vuonna; tämä on auto, jota hän voi ajaa. Mutta nopeissa mutkissa he eivät ole minusta yhtä hyviä kuin Williams, Chandhok arvioi.

– Minusta Ferrari näyttää äärettömästi paremmalta kuin viime vuonna, mutta sanoisin silti, että [nokkimisjärjestys] on Mercedes, sitten Williams, sitten Ferrari vastaan Red Bull radasta riippuen.

Barcelonan testien kärjessäkin hetken aikavertailussa superpehmeillä renkailla ollut Lotus ei aivan samaa tasoa ole, Formula E -kuski uskoo.

– Lotus oli kummallinen. Romain Grosjean näytti tänään [torstaina] epäsiistiltä, ikään kuin hän yrittäisi puskea autoa liikaa saadakseen siitä puristettua hyvän kierrosajan, Chandhok selitti.

– Tietenkin [uusi Mercedes-] moottori auttaa heitä ja auto näyttää paljon viimevuotista paremmalta erityisesti nopeissa mutkissa.