Entinen F1-kuljettaja Karun Chandhok arvioi Valtteri Bottaksen ja Felipe Massan edustaman Williamsin olevan alkavan kauden toiseksi nopein talli. Intialainen kertoi Autosportille Barcelonassa näkemänsä perusteella, että Williams on tehnyt häneen ”aidosti todella suuren vaikutuksen”.

– Laittaisin Williamsin toiseksi Mercedeksen perään sen perusteella, mitä olen nähnyt. Mersu näyttää megalta, se näyttää täydelliseltä. Lewis [Hamilton] voi tehdä sillä mitä haluaa, Chandhok sanoi.

– Hänen ainoa ongelmansa on lämmön saaminen renkaisiin, mutta se tietysti paranee, kun mennään kuumempiin kisoihin. Melbournen kaltainen kisa, jossa ei ole helteisiä säitä ja radan pinta ei ole kuluttava, voi olla mielenkiintoinen. Se voi olla Mercedekselle ongelma, jää nähtäväksi.

Nykyisin Formula E:ssä vaikuttava 31-vuotias kuitenkin pohtii, mitä tapahtuisi jos Williams olisi siinä asemassa, että se voisi voittaa kisan Mercedeksen nenän edestä.

– Mielen perukoilla on aina se kysymys, antaako Mercedes Williamsin voittaa? Ei näytä hyvältä, jos asiakastalli lyö sinut, hän sanoi.

– Mutta luulen, että Mercedes haluaa nähdä taistelua niin kauan kuin kyseessä ovat Mercedes-moottoriset tallit. Tuntumani on, että he eivät välittäisi, jos Williams voittaisi pari kisaa.