Singaporen GP:ssä Caterhamin uutena tallipäällikkönä aloittanut Manfredo Ravetto antoi edeltäjälleen tunnustuksen hänen lyhyeksi jääneestä työstään tallin siirtyessä Tony Fernandesin omistuksesta uusiin käsiin kesän aikana.

Christijan Albers korvasi Renaultille siirtyneen Cyril Abiteboulin tallin johdossa, mutta Italian GP:n yhteydessä vain pari kuukautta myöhemmin jätti tehtävän itse.

– Ensinnäkin haluan kiittää Christijan Albersia, koska hän tuki meitä tullessaan mukaan erittäin kriittisessä vaiheessa, Ravetto sanoi perjantain lehdistötilaisuudessa Singaporessa.

– Hänen päätöksensä oli hyvin yksityinen ja henkilökohtainen, mutta hetki Euroopan kauden päättyessä oli tietyllä tavalla luonnollinen, sillä hän halusi viettää enemmän aikaa perheensä kanssa, mihin kaukokisat eivät sopineet hyvin.

Uusi tallipäällikkö jatkoi sanomalla, että Caterhamin muuttaminen terveemmäksi talliksi jatkuu normaalisti Albersin lyhyeksi jääneestä pestistä huolimatta. Ravetto ei kuitenkaan kiistä tilanteen vakavuutta.

– Samaan hengenvetoon on sanottava, että uusi organisaatio on koossa. Päätavoite on vakauttaa yhtiö niin rahoituksellisesti kuin teknisestikin. Me olemme täysin keskittyneitä nykyisen auton maksimointiin ja työskentelemme lujasti kauden 2015 eteen.

– Me nautimme erinomaisesta yhteistyöstä Toyotan kanssa heidän Kölnin tuulitunnelinsa suhteen, jossa uusi auto on jo testattavana.

– Valitettavasti me perimme – ja meillä viittaan uusiin omistajiin ja johtoon – varsin vaikean tilanteen. Tilanne oli niin vaikea, että aiempi omistaja päätti jättää sen. Näin ollen mitä ikinä me teemmekin, me näemme sen saavutuksena.