Caterham-tallin päällikkö Manfredi Ravetto vakuuttaa tallin säilyvän sarjassa ensi vuonna riippumatta siitä, onnistuuko se tavoitteessaan nousta vähintään yhden sijan nykyiseltä viimeiseltä sijalta.

– Me yritämme tällä hetkellä kehittää nykyistä autoamme. Me haluamme esitellä uusia osia, koska kymmenes sija valmistajien sarjassa on tavoitteenamme. Se on erittäin tärkeää – ei kuitenkaan elintärkeää, Ravetto sanoi sarjan kotisivulla.

– Meillä on sijoituksesta riippumaton suunnitelma ja haluamme tarjota yhtiölle tulevaisuuden. Me olemme organisoineet teknisen osaston uudestaan ja nimittäneet John Ileyn ja hänen henkilöstönsä sen johtoon, mikä ei ollut asianlaita ennen [uusia omistajia].

– Nyt jo näemme todella mielenkiintoista dataa, mutta tietenkään me emme tule rakentamaan maailmanmestaruutta voittavaa autoa.