Kahden pisteensä turvin sekä Caterhamin että Sauberin edellä formula ykkösten valmistajien sarjassa oleva Marussia ei aio aloittaa mahdollisia juhlia ennen kauden päätöstä, vakuuttaa tallin urheilujohtaja Graeme Lowdon Crash.netin haastattelussa.

Kysyttäessä, että milloin hän voisi alkaa uskoa siihen, että Marussialla on mahdollisuudet kauden lopussa jymy-yllätykseen ja nykyisen sijoituksensa pitämiseen, Lowdon vastasi varovaisesti:

– Kun tulokset Abu Dhabissa on julkistettu. Meillä on kokemusta tästä kaudelta 2012 Brasiliassa. Timo Glockilla oli kisa halussaan, mutta hän hävisi turva-auton takana, Lowdon sanoi viitaten kahden vuoden takaiseen valmistajien sarjan karvaaseen tappioon Caterhamille kauden päätöskisassa.

– Sellaista tapahtuu ja se antaa opetuksen siitä, että kaikkien autojen on ylitettävä maaliviiva, ennen kuin tulokset julkaistaan.