Ferraria tällä kaudella Silverstonessa testannut Marussian Jules Bianchi ei pidä todennäköisenä, että hän olisi matkalla Scuderialle ensi kaudeksi. 25-vuotiasta on spekuloitu Kimi Räikkösen korvaajaksi.

Ranskalainen sanoo odottavansa maranellolaistallin nykyisen kokoonpanon säilyvän myös kaudella 2015.

– Heillä on sopimukset molempien kuljettajien kanssa ensi vuodesta, enkä usko sen muuttuvan. Se, mitä minun on tehtävä, on keskittyä työhöni Marussialla ja tehdä se mahdollisimman hyvin, hän sanoi Crash.net-sivustolle.

Bianchi kuitenkin lisäsi toivovansa, että hän ajaa pistesijoituksiin pystyvässä tallissa ensi vuonna – mikä tosin voi tarkoittaa hänen nykyistään.

– Haluan olla paikassa, jossa voin taistella pisteistä. Se voi olla [Marussia], koska jos jotkut ihmiset sijoittavat tähän taliin, niin ilman muuta me voimme tehdä parempaa työtä ja olla nopeampia, hän sanoi.