AF Corse -tallin Ferrarilla GTE Pro -luokan yhdessä Gianmaria Brunin ja Toni Vilanderin kanssa Le Mans’n 24 tunnin kestävyyskisan voittanut Giancarlo Fisichella haaveilee osallistumisesta kisan pääluokkaan LMP1-autoilla.

Fisichella huomauttaa Crash.netissä, että Luca di Montezemolokin on puhunut aiheesta joitakin kertoja, joten Ferrarin osallistuminen voi olla hyvinkin mahdollista.

– [Lauantaina] Fernando [Alonso] oli täällä, joten Ferrari on paljon enemmän mukana tässä bisneksessä. En tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta olisi meille unelma kilpailla Ferrari LMP1:llä täällä ja taistella maksimiluokan voitosta.

Fisichella oli luonnollisesti riemuissaan viikonlopun voitosta.

– Voitin kisoja F1:ssä, voitin 2012 täällä ja voitin tänä vuonna. Olen erittäin iloinen siitä, koska mielestäni kisa on yksi parhaista – ellei paras – historiallinen kisa maailmassa. Minun täytyy kiittää koko AF Corse -tallia, Ferraria ja erityisesti Gianmarialle ja Tonille, he tekivät loistavaa työtä. Kaikki meni hyvin, Fisichella iloitsi.