Onko Kimi Räikkösen talli antanut periksi? – ”Saattavat jo sanoa tässä, että 2014 on ohi”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Martin Brundle arvioi, että formula ykkösissä nimettömän Marco Mattiaccin pestaaminen tallipäälliköksi voi merkitä sitä, että kaudesta 2014 on tulossa siirtymävuosi Ferrarille.

Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson edustaman tallin alkukausi on ollut vaikea, ja vaikka ex-kuljettaja odottaakin Scuderian kilpailukyvyn paranevan jatkossa yksinkertaisesti siksi, että sen lähtötilanne on ollut heikko, ero nopeimpiin autoihin voi olla liian suuri.

– Heillä on paljon eroa kurottavana Mercedekseen. He kehittyvät [Kiinassa] ja kyseessä on toisaalta vähenevien tuottojen laki: auto ei ole ollut hyvä, joten he voivat saavuttaa Mercedestä. Siitä ei ole epäilystäkään, hän totesi Sky Sportsin lähetyksessä.

Brundle jatkoi sanomalla, että Mattiaccin valinta voi merkitä mestaruustaiston antamista periksi lähes alkuunsa.

– [Ferraria] ei voi koskaan jättää laskuista, mutta tietyssä mielessä he saattavat jo sanoa tässä, että 2014 on ohi ja [Stefano] Domenicali on syntipukki, hän kantaa tästä vastuun, ex-kuljettaja selitti.

– Mutta annetaan uudelle kaverille mahdollisuus; hänhän on vasta astunut paddockille. Ehkä hän on loistava.

Flavio Briatore ei tiennyt paljonkaan formula ykkösistä kun hän tuli mukaan, mutta hän teki upeaa työtä Benettonille. En ole vakuuttunut, että hän tunnisti auton nokkaa sen perästä edes uransa lopussa, mutta sillä ei ollut väliä, koska hän osasi koota yhteen ihmiset, jotka osaavat tehdä autosta nopeamman.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.