F1-kuljettaja harkitsee lajin vaihtoa

© Kuva: Getty Images

Skotti Paul di Resta harkitsee Pohjois-Amerikan avopyöräsarja IndyCaria, mikäli Force India -kuljettajan jatko formula ykkösissä ei osoittaudu mahdolliseksi.

DTM-mestari kertoi The Guardian -sanomalehdelle tiistaina Brasilian Sao Paulossa, että taistelu paikoista useita lahjakkaita ja sponsoroituja työttömiä kuljettajia vastaan on kovaa.

– [Force Indian johto] tietää, mihin pystyn. Minusta olen voimavara tallille. Mutta minä en voi tehdä päätöstä jatkosta heidän puolestaan, ja minun on kunnioitettava heidän päätöstään, di Resta sanoi.

Miehen sukulainen Dario Franchitti rakensi loisteliaan uran ovaaleilla. 40-vuotias päätti sen kuitenkin hiljattain onnettomuuden seurauksena.

– Olen aina ollut hieman huolissani IndyCarin turvallisuudesta, mutta kun sitä katsoo loogisesti, se on vakava formula ykkösten ulkopuolinen vaihtoehto hänen menestyksensä vuoksi, di Resta myönsi.

– Euroopassa Franchitti on varmaankin hieman aliarvostettu, mutta se, että istuu ratin takana 40-vuotiaana nelinkertaisena mestarina ja kolminkertaisena Indy500-voittajana on jotain, mitä itse haluaisin kokea.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.