Ranskalaiskuljettaja Sebastien Ogier on rallin maailmanmestari vuosimallia 2013. Mestaruus varmistui torstaina, kun Ogierin kotiralli Ranskassa käynnistyi. Power Stage, jossa jaetaan lisäpisteitä, käynnisti rallin ja Ogierin ainoan teoreettisen uhkaajan Thierry Neuvillen olisi täytynyt voittaa niin tämän viikonlopun ralli kuin torstain Power Stagekin säilyttääkseen teoreettisen mahdollisuuden mestaruuteen. Neuvillella oli tarve täysille pisteille kaikista loppukauden ralleista – ja Ogierin olisi tullut jäädä pisteittä.

Torstain isoimman ekstrapistepotin nappasi kuitenkin Dani Sordo, joka oli 0,7 sekuntia kakkoseksi ajanutta Neuvillea nopeampi. Ogierin mestaruus varmistui näin ennen kuin hän oli edes ehtinyt aloittaa viikonlopun ajorupeamaansa.

Uransa viimeistä rallia ajava Sebastien Loeb oli 7:s.