Nico Hülkenberg kertoo ensi viikon Intian GP:n sisältävän useita haasteita niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. Sauber-kuljettaja kertoo kisaennakossaan, että Buddh International on ”kiva” rata, mutta ei miehen suosikkeja.

– Ajoin viime vuonna hyvän tuloksen Intiassa sijoittuen kahdeksanneksi. Oli hienoa saada pisteitä, Hülkenberg muisteli Force India -aikaansa.

– Rata on kiva ja moderni haastavine sektoreineen, erityisesti kakkossektori, jossa on monta toisiinsa yhdistyvää mutkaa. Rata ei ole suosikkejani, mutta siellä on silti mukava ajaa.

Paikallinen cuisine vaatii myös saksalaiselta varovaisuutta, 26-vuotias lisäsi.

– Mitä tulee ruokaan, en ole kovin tottunut siihen, enkä pidä mausteisesta ruuasta, mikä tekee siitä hiukan kinkkistä. Minun on aina tilattava hyvin, hyvin mietoja ruokia. Paneer tikka on paikallinen suosikkiruokani ja se on herkullista.