Alkukaudesta erinomaisesti toimineella Force Indialla vakuuttavia suorituksia esittänyt Paul di Resta on viime aikoina ollut pahoissa vaikeuksissa niin vauhdin kuin tasaisuudenkin kanssa. Neljästi peräkkäin keskeyttäneen skotin jatko Force Indialla – ja formula ykkösissä – on epävarmaa.

– On vaikeaa sanoa, mitä ensi kaudella tapahtuu. Lajissa on paljon kuskeja, joilla on rahaa ja on paljon talleja, jotka tarvitsevat rahaa. Se on varmaankin suurin ongelma, että pelkästään lahjakkuus ei takaa tallipaikkaa, skottikuskin edustaja Richard Goddard sanoi Sky Sportsille.

Force India ei ole ainakaan tähän mennessä maksukuskeihin, mikä helpottaa di Restan tilannetta. Jos tallipaikka lähtee alta, on hän kuitenkin hankaluuksissa.

– Jotkut muut tallit odottavat kuskin tuovan rahaa ja ikävä kyllä Paulilla ei ole hallituksen takaamaa ohjelmaa tai rikasta miljardööriä taustalla.