Fernando Alonso ei pidä voittotaistelua realistisena tavoitteena Korean GP:ssä. Viidennestä ruudusta aloittava espanjalainen kertoi Sky Sportsille aika-ajojen jälkeen, että auton tyypillinen vahvuus, kisavauhti, ei vaikuta perjantain perusteella aivan toiveiden mukaiselta.

– Me emme ole erityisen vahvoja tänä viikonloppuna ja näimme ongelmia kisavauhdissa perjantaina, joten olen hiukan vähemmän optimistinen huomisen kisan voittamisesta tai podiumsijoituksesta, mutta yritämme parhaamme, 32-vuotias totesi.

Alonso on usein saavuttanut sijoja heti lähdössä, mutta Yeongamissa lähtökiihdytys ei tarjoa liiemmin tilaisuuksia ohituksille.

– Lähdössä matkaa ensimmäiseen mutkaan on hyvin vähän, joten hyökkäämme kolmos- ja nelosmutkassa ja katsomme, mitä voimme tehdä.

– Me kuitenkin tiedämme, että tulemme olemaan vaikeuksissa huomenna.