Giedo van der Garde arvelee, että Caterhamin ja Marussian lopullinen paremmuus sarjataulukossa tällä kaudella tulee ratkeamaan onnella.

Jules Bianchin 13:s sija kauden toisessa kisassa Malesiassa pitää Marussian yhä kymmenennellä sijalla valmistajien sarjassa molempien tallien olessa yhä pisteittä. Koska seuraavaksi parhaat sijoitukset suosivat Caterhamia, sille riittäisi nykytilanteessa Bianchin tuloksen sivuaminen noustakseen Marussian ohi sarjassa.

– Me tarvitsemme hieman onnea. Tietenkin voimme yrittää erilaisia strategioita tai kisassa voi hieman sataa, mikä auttaa meitä paljon, sillä sellaiset olosuhteet sopivat autollemme. Mutta kaiken kaikkiaan kyse on puhtaasti onnesta, van der Garde selitti Autosportille.

– Me olimme lähellä Unkarissa, hyvin lähellä Koreassa, joissa olimme 14:s, mutta joka kerta olemme jääneet yhä sijaa vajaaksi.

Viimeiset kolme vuotta kymmenenneksi sarjassa sijoittunut talli ansaitsee viimeisen rahapalkintoon oikeuttavan sijan tälläkin kertaa, alankomaalainen jatkoi.

– Alkuksi heillä [Marussia] oli parempi auto, mutta muutaman kisan, erityisesti Silverstonen jälkeen, me olemme olleet jatkuvasti nopeampia.