Selkävaivainen Kimi Räikkönen ajoi upean kilpailun Singaporen illassa. Lotus-kuljettaja taisteli fantastisen kilpailun päätteeksi itsensä kolmantena maaliin. Räikkönen oli pitkään jumissa Jenson Buttonin takana, mutta nousi upealla ohituksella kolmospaikalle muutama kierros ennen maalia. Button valahti viimeisillä kierroksilla alaspäin. Hän ajoi Räikkösen lailla samalla rengassarjalla viimeiset 36 kierrosta. Englantilainen oli lopputuloksissa 7:s.

Ylivoimaiseen voittoon ajoi Sebastian Vettel ennen Fernando Alonsoa, joka ajoi hienosti toiseksi.

Hieman ennen kisan puoliväliä radalle tullut turva-auto sekoitti varikkotaktiikoita. Mark Webber, Lewis Hamilton ja Nico Rosberg putosivat heikommille sijoille. Rosberg oli maalissa neljäs ja Hamilton viides. Webberin moottori hajosi viimeisellä kierroksella. Alonso kyyditti Webberin varikolle autonsa kyydissä kisan jälkeen.

Daniel Ricciardo ja Paul di Resta ajoivat ulos. Romain Grosjean keskeytti Webberin tapaan tekniseen ongelmaan.