Nico Rosberg ajoi hopeanuolellaan Italian GP:ssä kuudenneksi. Rosberg sai Mersu-kuskeista paremman tuloksen onnistuttuaan aika-ajoissa selvästi Lewis Hamiltonia paremmin, mutta 6:s sija ei ole Mercedekselle erikoinen suoritus.

Rosberg oli pitkään jumissa Nico Hülkenbergin takana, eikä pystynyt voittamaan viidenneksi ajanutta maanmiestään.

– Tein kaikkeni ohittaakseni Hülkenbergin, mutta hän oli erittäin nopea lopussa eikä se onnistunut, Rosberg harmitteli.

– Todella sääli, ettemme lauantain takia pystyneet ottamaan kaikkea irti tästä viikonlopusta, auton vauhti näytti erittäin hyvältä kisassa. Monzassa on erittäin tärkeää tuntea olonsa kotoisaksi säätöjen kanssa, enkä saanut autoani sellaiseksi kuin halusin, kun menetin aikaa kolmannessa harjoituksessa.

Rosberg odottaa seuraavaksi vuorossa olevaa Singaporen iltakilpailua innostuneesti.

– Rakastan katuratoja. Toivottavasti siitä tulee meille parempi viikonloppu.