Urallaan useiden suurten kuljettajien tallikaverina ajanut Alain Prost arvelee, että mikäli Kimi Räikkönen ja Fernando Alonso ajavat ensi kaudella tallikavereina Ferrarilla, Maranellolla voi olla edessään alku uudelle kulta-ajalle.

Kahden mestarin ajattamisessa tallikavereina on riskinsä, ja Ferrarille se olisi poikkeustapaus. Prostin yhteiset vuodet McLarenilla Ayrton Sennan kanssa muistetaan kiivaista yhteenotoista, mutta ranskalainen muistuttaa, että talli myös dominoi lajia tänä aikana täysin suvereenisti.

– Kaikki miettivät minun ja Sennan välistä suhdetta, mutta se on myös toiminut hyvin. Se toimi todella hyvin tallille; me todella nostimme sen huipulle, Prost muisteli Mirror-lehdessä.

– Jos siihen liittyy ongelma, johdon tehtävänä on saada se toimimaan. Se on vaikeampaa, mutta voi toimia. Kimillä on erilainen persoonallisuus, joten sen pitäisi helpottaa asiaa.