Mika Häkkinen näkee, että Kimi Räikkösellä tulee menemään hetki aikaa ensi kaudella Ferrarilla ennen kuin hän saa täyden potentiaalinsa irti.

”Häkä” ei usko, että Kimi ja tallin ykköskuskin manttelia jo vuosia kantanut Fernando Alonso joutuvat ongelmiin toistensa kanssa.

– Kimi tarvitsee aikaa sopeutua Ferrarille. En kuitenkaan oleta näiden kahden olevan ongelmissa toistensa kanssa. Molemmat ovat kiireestä kantapäähän ammattilaisia ja tietävät täsmälleen kuinka toimia, Häkkinen kertoi Speedweek-sivustolle.

Häkkinen uskoo, että sääntömuutokset ovat Kimin puolella kaksintaistelussa Alonson kanssa.

– Uskon, että vuoden 2014 säännöt – uudet moottorit ja polttoainerajoitukset – ovat Kimin puolella, koska hänen ajotyylinsä on niin sulava. Mutta kaikki tallit aloittavat tietyllä tapaa alusta, joten kaudesta tulee mielenkiintoinen.

– Jokaisella tallilla on paljon uutta ja opittavaa. Olen oppinut vuosien varrella yhtä jos toista tästä lajista, mutta nyt minun täytyy myöntää: Minulla ei ole minkäänlaista hajua ensi kauden voimasuhteista.