Lotuksen Eric Boullier uskoo, että Kimi Räikkösen lähdössä tallista takaisin Ferrarille ei ole kyse ainoastaan rahasta, kuten mies itse on sanonut.

Ferrari osti Räikkösen aikanaan ulos viimeisestä sopimusvuodestaan tallin kanssa, eikä Boullier pidä todennäköisenä, että Scuderian yhä viimeisin mestari olisi unohtanut asiaa.

– Arvaukseni on, että hän halusi kyllä tiettyä varmuutta, mutta siihen liittyy myös koston elementti. Hänelle näytettiin ovea ja nyt he pyytävät häntä takaisin. Mutta se on vain minun oletukseni, Boullier sanoi sarjan kotisivulla.

Ranskalainen myönsi, että Räikkösen korvaajaehdokkaisiin kuuluvat ainakin Ferrarilta Räikkösen tieltä lähtevä Felipe Massa sekä Sauberin Nico Hülkenberg.

– Molemmat ovat erittäin nopeita. Felipe on lähempänä uransa loppua kuin alkua. Hän oli lähes maailmanmestari – puolen kierroksen ajan olikin [2008]! Hänellä on paljon kokemusta, mikä on hyvin arvokasta, Lotus-pomo selitti.

– Hülkenberg on erittäin korkeasti arvostettu paddockilla. Kysymys on siis siitä, haluammeko me olla varovaisia ja työskennellä kokeneen kuljettajan kanssa – erityisesti uusia moottoreita ja voimansiirtoa silmällä pitäen ensi vuonna – vai otammeko riskin nuoresta kuljettajasta.

Boullierin kommenteista kertoi Suomessa ensimmäisenä MTV3.fi.