Force India on pestannut uudeksi kolmoskuskikseen James Caladon. Pesti on merkittävä, sillä tallin kolmoskuskit ovat viime vuosina saaneet ajaa perjantaiharjoituksia ja nousseet sittemmin F1-kuskeiksi. Paul di Resta (2010) ja Nico Hülkenberg (2011) nousivat tallin kisakuljettajiksi, ja viime vuonna tallin kolmoskuskina ajanut Jules Bianchi on nykyisin Marussian kilpakuljettaja.

Calado nähdään radalla jo tulevana perjantaina.

– Työskentelimme hänen kanssaan Silverstonen nuorten kuskien testissä ja hän teki kaikkiin vaikutuksen nopeudellaan ja tasaisuudellaan. Olemme aina pyrkineet tukemaan nuoria kuskeja, ja tämä on loistava mahdollisuus Jamesille saada tärkeää kokemusta F1-kisaviikonloppuina. Hän ajaa perjantain ensimmäisessä harjoituksessa (Monzassa) ja myös useassa muussa kisassa tällä kaudella, tallin päällikkö Vijay Mallya sanoi.

Tänä vuonna GP2:sia ajanut Calado, 24, sijoittui toiseksi vuoden 2011 GP3-sarjassa. Mestaruuden voitti silloin Valtteri Bottas.