Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo tyrmää väitteet jonka mukaan tallipäällikkö Stefano Domenicalin asema olisi uhattuna.

Ferrarin edellinen kuljettajien mestaruus on vuodelta 2007, jolloin Kimi Räikkönen ohjasti mustan orin mestariksi. Edellinen tallimestaruus on vuodelta 2008, mutta Montezemolo uskoo tallin menestyksen kääntyvän vielä.

Domenicali toi Räikkösen kuljettajaksi ja lisäksi tekniselle puolelle on hankittu James Allison ja Dirk de Beer Lotukselta sekä Maranellon tuulitunnelia on paranneltu. Montezemolo kertoi Gazzetta dello Sportille, ettei Domenicalin erottamista olla harkittu, vaikka mestaruudet ovat jääneet tulematta.

– Ei koskaan, jäisimme kaipaamaan häntä. Hän oli ensimmäinen, joka kannatti Kimin valintaa. hän on tehnyt hyvää työtä varautuessaan tulevaisuuteen ja nyt toivon näkeväni tuloksia. Mutta kolmen viime vuoden aikana olemme menettäneet kaksi maailmanmestaruustitteliä viimeisessä kisassa eikä se ole hänen vikansa, Montezemolo puolustaa tallipäällikköään.

Montezemolo katsookin jo innoissaan kohti ensi kautta.

– Kun katsoo kautta 2014, emme voi olla enää maalikamerakuvassa häviäviä haastajia. Tuskin maltan odottaa, että alamme voittaa jälleen. Aika on tullut, uskokaa minua, Montezemolo vakuuttaa.