Ferrarin kauden jälkeen jättävä Felipe Massa on antanut ylistäviä lausuntoja tallikaveristaan Fernando Alonsosta. Massan mukaan Alonso on paras ”kokonaisuus” niistä kuljettajista, joiden kanssa hän on ajanut Ferrarilla.

Massan sanoilla on sikäli melkoinen merkitys, että hän on ajanut Maranellon punaisissa väreissä niin Michael Schumacherin kuin Kimi Räikkösenkin kanssa samaan aikaan.

– Minulla on aina ollut todella vahvoja tallikavereita. Olen oppinut, että aina pitää olla täydellinen, sillä muuten he menevät edelle. Minulla on ollut vaikeaa ajoittain vahvojen tallikavereiden kanssa. Vaikeinta on ollut ehkä Alonson kanssa, hän on kokonaisuutena ehkä paras, Massa sanoi SkySportsille.

– Schumacher oli todella, todella hyvä. Hän oli hämmästyttävä ja hyvin täydellinen ajajana myös, mutta minusta Alonso on vielä parempi.