Adrian Sutil Korean rengaspelistä: ”Saa nähdä miten superpehmeät toimivat, koska mutkat ovat hyvin ankaria renkaille”

© Kuva: Getty Images

Force Indian tahti on F1:n rengasmuutosten jälkeen hiipunut, mutta Singaporessa Adrian Sutil palasi pisteille ajamalla 10:nneksi.

– Se on varmaa, että yhden pisteen eteen joutui tekemään paljon pisteitä! Aloitin kisan keskikovilla renkailla koittaakseni jotain erilaista ja se toimi aika hyvin. Viimeisillä kierroksilla olin aivan ”junan” perässä taistelemassa pisteistä. Renkaani olivat niin kuluneet, että oli hankalaa painaa täysiä, joten pisteen saaminen tuntui hyvältä pitkän kisan jälkeen.

Yhä McLarenia vastaan taisteleva Force India hamuaa lisäpisteitä Koreasta tulevana viikonloppuna.

– Pidän radasta ja odotan kisaa innolla. En ole menestynyt siellä vielä kovin hyvin, mutta haluan parantaa saldoani tänä vuonna. Radalla on kiva profiili. Saa nähdä miten superpehmeät renkaat toimivat, koska mutkat siellä ovat hyvin ankaria renkaille, Sutil aprikoi.