Caterhamin hollantilaiskuljettaja Giedo van der Garde odottaa innolla Belgian GP:tä.

– Rehellisesti sanoen: olen ollut innoissani Spassa ajamisesta kauden alusta asti. Tai oikeastaan varmaankin koko elämäni! Hollannin GP:tä ei enää ole nykyään, joten Belgian GP on lähimpänä kotikisaa minulle. Tiedän, että siellä tulee olemaan paljon oransseja lippuja ja paljon kannustusta minulle ja tiimille, van der Garde uskoo.

Hän uskoo tukea tulevan, vaikka Caterham ei tunnetusti taistele kärki- tai edes pistesijoituksista. Tallin ainoa tähtäin on voittaa Marussia MM-sarjassa, mikä tapahtuu todennäköisesti vain pistesijoitusten ulkopuolisia sijoja vertaillen.

– Tiedän, ettemme taistele lähtöruudkon kärkipäässä, mutta teemme silti töitä niin kovaa kuin pystymme peitotaksemme lähimmät vihollisemme.

– Unkarin GP:n jälkeen olen luottavainen, että voimme aloittaa kauden toisen puolikkaan positiivisella tavalla ja laittaa pystyyn hyvän show’n faneille. En malta odottaa!