Silverstonen formularadalle tullaan lanseeraamaan ainutlaatuinen formulamonumentti, ”Wall of Fame”. Historialliseen Bridge-osaan kilparataa sijoitettavan taideteoksen lopulliseen muotoon voivat vaikuttaa kaikki formulafanit: jokainen voi saada omalla nimellään varustetun kiven osaksi monumenttia. Kiviä, joihin kaiverrukset voi ostaa, on kolmea eri kokoa, ja niiden hinnat lähtevät 59:stä punnasta.

Silverstonen Wall of Famen on tarkoitus muodostua ”pysyväksi kunnianosoitukseksi sekä legendaarisille kuljettajille, jotka ovat luoneet formulahistoriaa, että unohtumattomille hetkille yhdellä maailman ikonisimmista kilparadoista”.

– Silverstone on moottoriurheilun henkinen koti, ja Wall of Fame kunnioittaa sen uniikkia perintöä. Tämä monumentti on myös fantastinen mahdollisuus faneille – he voivat ottaa paikkansa legendojen rinnalla ja tulla näin osaksi Silverstonea sekä moottoriurheiluhistoriaa, hehkuttaa Silverstone Circuits Limitedin toimitusjohtaja Richard Phillips crash.net:ssä.