McLarenin Sergio Perez antaa itselleen kauden ensimmäisestä puolikkaasta tyydyttävän arvosanan.

Historiallisestikin poikkeuksellisissa vaikeuksissa kaudella olleen tallin toinen kuljettaja, maailmanmestari Jenson Button on ehtinyt kerätä reilut kaksi kertaa enemmän pisteitä kuin meksikolainen – 39 vs. 18 – ja Perez arvioikin suoritustensa vaativan vielä hiomista.

– Jos minun olisi annettava numero itselleni, sanoisin kuusi tai seitsemän, koska parantamiselle on varaa yhdessä tiimin kanssa, Perez sanoi ESPN:n mukaan.

– Vuosi ja ensimmäiseni kauteni McLarenilla on ollut äärimmäisen kova. On ollut ensinnäkin äärimmäisen vaikeaa ymmärtää autoa.

– Sitten ensimmäisen ajoni autolla Jerezissä se on muuttunut täysin ja joka viikonloppu me otamme askelia eteenpäin. Perjantaisin kokeilemme uusia juttuja, joten joka lauantai me aloitamme uudella autolla.

Samalla kun auton kilpailukyvyn paraneminen on alkanut näyttää elonmerkkejä, Perez odottaa parempaa loppukautta.

– Tällä hetkellä olen hyvässä asemassa pystyäkseni aina maksimoimaan auton potentiaalin ja löytämään sen rajat sekä säädöt. Me olemme tulossa erittäin vahvoiksi, minä ja insinöörini, ja meillä on paljon varaa parantaa.