Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn näkee tallin kehityksessä käänteen parempaan vaikean alkukauden jälkeen.

Viime vuonna palkintokorokkeellakin esiintyneeltä tallilta, jonka taloudellisesta tilanteesta on pyörinyt kesällä villejä huhuja, voi odottaa kesätauon jälkeen ei ainoastaan osallistumista kisoihin, vaan myös paranevaa pistesaldoa.

– Kauden ensimmäinen puolisko on ollut pettymys, koska meillä oli selkeästi korkeat odotukset, mitkä perustuivat viime kauden suorituksiin ja viime kauden jälkeisten muutosten valossa meillä oli hyvät syyt uskoa siihen, Kaltenborn sanoi ESPN:lle.

– Me menimme harhaan jossain vaiheessa, olemme nähneet tulokset, ja nyt etenemme jälleen hitaasti mutta varmasti ylöspäin.

Sauber-pomo ei halunnut lähteä kuitenkaan arvuuttelemaan vasta seitsemän pistettä tällä kaudella keränneen tallin loppusijoitusta sarjassa.

– Me olemme kauden puolivälissä, eikä mitään tallia tule aliarvioida. Viime vuonna näytti siltä, että olemme varma kuutonen ja lähestyimme viidettä sijaa.

– Lopulta viimeisessä kisassa ei ollut selvää, missä tulemme olemaan, joten meidän on todella syytä valmistautua siihen, että mikään ei ole varmaa ennen loppua.

Talli sijoittui kuudenneksi vuonna 2012 16 pistettä Mercedeksen taakse ja 17 Force Indian edelle.