Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost on turvannut Jean-Eric Vergnen tulevaisuuden Toro Rosson tiimissä, vaikka Red Bull ei häntä vielä ensi kaudella tulekaan huolimaan. Vergne on vedetty yli Mark Webberin mahdollisten korvaajien listalta, sillä Red Bullin mielestä Daniel Ricciardo on Toro Rosson kuljettajakaksikosta valmiimpi autonsa rattiin. Webberiä korvaamaan on kaavailtu myös Kimi Räikköstä sekä Fernando Alonsoa.

Vergnen tulevaisuudesta Toro Rossolla ollaan oltu epäileväisiä, sillä pääsääntöisesti talli tähtää tulevien Red Bull-kuskien kehittämiseen. Franz Tost on kuitenkin kertonut odottavansa, että Vergnelle jää Toro Rossolle keräämään lisää kokemusta.

– Olen vakuuttunut, että Jean-Eric Vergne ajaa ensi vuonna Toro Rossolla. Emme saa unohtaa, että Daniel [Ricciardo] tuli F1-piireihin mukaan aiemmin, joten hänellä on yksinkertaisesti enemmän kokemusta. Hänen suorituksensa kauden ensimmäisellä puoliskolla olivat hienoja, mutta Jean-Eric ei ollut hänestä kaukana, Tost kertoo ESPN:lle.