Osan F1:sten kesätauosta Suomessa ja Lahden seudulla viettänyt Adrian Sutil kertoi kesäkuulumisiaan Formula1.comille.

– Minulla oli erittäin kiva kuntoiluviikko Suomessa valmentajani kanssa. Loput ajasta [Formula 1:n neljän viikon kesätauko] aion pysyä kotona ja rentoutua. Teen tavallisia asioita, joihin ei yleensä ole aikaa, kun matkustaa jatkuvasti. Käyn elokuvissa tai olen sohvaperunana television edessä. Tai sitten soitan pianoa.

Force India on ollut viime kisoissa pienissä vaikeuksissa, eivätkä renkaisiin tehdyt muutokset auttaneet Force Indiaa. Sutil toivoo tallin nousevan nyt takaisin vanhalle tasolleen. Edessä on Belgian ja Italian osakilpailut, joista tallilla on hyviä kokemuksia viime vuosilta. Jo 2009 Giancarlo Fisichella oli Belgiassa toinen ja Sutil itse kakkosruudussa Italiassa. Viime vuonna Nico Hülkenberg ajoi Force Indiansa neljänneksi Spassa.

– Jää nähtäväksi miten muut parantavat seuraavien viikkojen aikana, mutta kyllä, toivon, että seuraavat radat ovat taas helpompia meille. On mukava tunne ajaa vakituisesti pisteille, joten haluamme päästä takaisin sinne!