13-kertainen F1-osakilpailuvoittaja David Coulthard, 42, ei kaipaa formula ykkösissä ajamista. Nykyisin BBC:n kommentaattorina työskentelevä skotti lopetti F1-uransa vuoteen 2008 Red Bullilla juuri ennen tallin nousua F1:n suuriin.

– Kaipaan asioita, joita en voi enää nähdä tai koskea. Joten kaipaan perheenjäseniä ja asioita, jotka eivät enää ole ulottuvillani. Jos haluan mennä ajamaan kilpaa, voin mennä ajamaan kilpaa, Coulthard sanoo GPUpdate.netille.

– Okei, en voi ajaa enää Formula 1:ssä, paitsi jos maksan siitä. Olen 42, enkä ole kärkitiimien ostoslistalla. Mutta jos oikeasti haluaisin tehdä sen, rohkenen väittää, että voisin mennä Marussian luo parin miljoonan euron kanssa ja ajaa!

DTM:ssä vuodet 2010-2012 ajanut Coulthard sanoo kykenevänsä elämään ilman kilpa-ajoakin.

– En ajanut missään vuonna 2009 eikä minulla ollut mitään ongelmia. Kaikki oli hyvin. Heräsin aamulla, tein asiat joita minun täytyi ja menin nukkumaan.