Mercedes-kuski Lewis Hamilton luottaa nyt autoonsa täysin. Aikaisemmin tällä kaudella tallia kohdanneet rengasvaikeudet on ylitetty ja Unkarin voitto on vielä tuoreena mielessä. Viime vuonna kuljettajan isä, Anthony, totesi että Hamiltonin tulisi voittaa kymmenen kilpailua voittaakseen mestaruuden – nyt mies kokee autonsa olevan tarpeeksi nopea pystyäkseen siihen.

– Viime vuonna ei tuntunut siltä, että minulla olisi auto, jolla voitaisiin voittaa 10 kilpailua. Tänä vuonna minulla taas on sellainen auto. Vaikka renkaiden vaikutus on valtava, uskon täysillä tähän autoon, Hamilton hehkuttaa The Independentille.

– Jos pystymme jatkamaan tällä tahdilla, kurotamme kohti kärkeä ja saamme renkaat toimimaan yhtä hienosti kuin viimeksi, voimme taistella Red Bullien ja Lotusten kanssa. Mercedes on erilainen kuin muut ajamani autot, mutta myös yksi parhaista.