Lotus-kuski Kimi Räikkönen korostaa Unkarin GP:n alla sitä, että Hungaroringillä harjoituksissa onnistuminen on poikkeuksellisen tärkeää.

– Hungaroringillä ohittaminen ei koskaan ole helppoa. Saadakseen viikonlopusta tuloksen kaikkien harjoitusten on mentävä hyvin ja aika-ajon myös vahvasti ja päätteeksi kisaan pitää saada hyvä lähtö, Räikkönen sanoi SkySportsin mukaan.

– Lähtölistalla pitää ehdottomasti päästä kärkipäähän, mutta myös radan likaisen reunan välttäminen lähtöruudussa on tärkeää. Kun katsoo kautta taaksepäin, likainen puoli rataa lähdössä on todellinen haitta startissa.

Olennaisin asia Räikkösen mukaan on kuitenkin lopulta hyvä lähtöruutu.

– Saksassa autojen suorituskyky oli aika lähellä toisiaan ja Nürburgringilla ohittaminen on Hungaroringia helpompaa, joten hyvä aika-ajo on tarpeen.