Entinen F1-mestari Alan Jones uskoo Red Bull -kuljettaja Mark Webberin näkevän Sebastian Vettelin vihollisena, eikä niinkään tallikaverinaan loppukaudella.

Kaksikon jo ennestään jännittyneet välit kiehuivat yli taannoisessa Malesian GP:ssä saksalaisen ohitettua Webber kisan lopussa vastoin tallimääräystä. Varikkomuuri oli pyytänyt hetkeä aiemmin aussia vähentämään moottorinsa kierroslukuja luvaten, että kisaa johtanut Webber saisi ajaa maaliin voittajana.

– Seb on osoittanut, että häneen ei voi luottaa, joten tästä lähtien Markin on nähtävä hänet yhtenä vihollisena muiden joukossa, sanoi Jones The Guardianille lauantaina.

– Jos Seb ei pitänyt siitä [tallimääräys], hänen ei olisi pitänyt allekirjoittaa sopimusta siitä Red Bullin kanssa ensinkään.

Webber on nyt neljän osakilpailun jälkeen 45 pistettä jäljessä MM-sarjaa johtavaa tallikaveriaan, mutta ex-kuski ei usko aussin olevan vielä poissa pelistä.

– Vaikkakaan en usko, että voittajia tänä vuonna tulee olemaan yhtä monta kuin 2012, voittoon pystyviä kuljettajia on selvästi useita. Sellaisessa tilanteessa mestaruuden voittaa tasaisin suorittaja.

– Me tiedämme, että Mark on riittävän hyvä ja hänellä riittävän hyvä auto menestyäkseen tasaisesti.