Ex-kuski: ”Kimi Räikkönen nyt yksi suurista – tulisi siirtyä Red Bullille”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Martin Brundle arvioi Kimi Räikkösen jättävän kuluvan kauden jälkeen Lotuksen siirtyäkseen Red Bullille, mikäli paikka siellä on saatavilla.

Motor Sport Magazinen toukokuun podcastissa keskustellut Brundle kertoi myös itse toivovansa, että Räikkönen siirtyy talliin, jos Mark Webber astuu syrjään.

– Toivoisin sitä kyllä. Aina sanotaan, että meillä on nyt sarjassa kolme suurta kuljettajaa, mutta minusta siihen on lisättävä neljäs – Räikkönen.

Toisen keskustelijan heitettyä väliin, että hän tietää ”faktaksi” Räikkösen nauttineen jo Ferrari-aikoinaan Red Bullin juhlista kisojen jälkeen, Brundle jatkoi:

– Jos hän voisi olla ympäristössä, jossa hänen ei tarvitsisi tehdä kovin paljon PR-työtä…, Brundle keskeytti virkeensä.

– Kimin täytyy miettiä monenlaisia asioita. Lotus menetti [tekniikkapomo] James Allisonin, heillä oli palkanmaksuongelmia yhdessä kuussa viime vuonna, ex-kuski listasi epävarmuustekijöitä Enstonessa.

– Tietenkin heille tulee uusia sponsoreita, mutta vaaroja on sen verran, että mikäli yhtä hyvä tai jopa parempi paikka aukeaisi hyvin rahoitetussa ja organisoidussa huipputallissa – erityisesti uusien moottoreiden tullessa käyttöön – Kimin asemassa käyttäisit sen tilaisuuden hyväksesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.