Ex-kuljettaja pohti Räikkösen uhkausta – ”Perezille mahdollisesti musta silmä”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski Martin Brundle arvioi McLarenin Sergio Perezin luottaneen liikaa onneensa Monacon GP:ssä, jossa hän yritti ohittaa Lotuksen Kimi Räikkösen tunnelin jälkeisessä shikaanissa viidennelle sijalle.

Kuten muistetaan, viimeinen ohitusyritys päättyi kontaktiin, joka tyhjensi Räikkösen Lotuksen takarenkaan ja pakotti myös meksikolaisen itsensä keskeyttämään kisan.

Kisan jälkeen Räikkönen kertoi Saksan televisiolle, että Perezin rauhoittamiseksi radalla puhe ei riitä, vaan kenties häntä olisi lyötävä nyrkillä kasvoihin.

– Kuljettajien tapaaminen Montrealissa pitäisi olla hauska ja arvelen, että Perez saattaa istua yksikseen, mahdollisesti jopa mustan silmän kanssa, Brundle letkauttaa Sky Sportsin kolumnissaan.

– Räikkönen haluaa lyödä häntä kasvoihin siitä, että Perez maksoi hänellä pisteitä mestaruussarjassa. Yleinen näkemys on, että Perez teki myöhäisiä ja villejä liikkeitä luottaen siihen, että muut selvittävät sotkun ja päästävät hänet läpi. Se muistutti minua päivistäni [Ayrton] Sennaa vastaan.

– Tehtyään muutaman hienon liikkeen [Jenson] Buttonia ja [Fernando] Alonsoa vastaan, valitettavasti hän heitti noppaa liian monta kertaa osuen Räikköseen raossa, joka oli puolen auton levyinen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.