Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kiistää, että hänen arvovaltansa johtajana olisi kärsinyt Sebastian Vettelin Malesian GP:n niskuroinnin seurauksena. Kolminkertainen mestari ohitti tallikaverinsa Mark Webberin vastoin tallimääräystä.

Hornerin mukaan Vettel on oppinut läksynsä, vaikka saksalainen sanoikin torstaina, että hän tekisi saman uudestaankin.

– Siinä kisassa hän ei tehnyt niin kuin pyysin. Olinko iloinen? En. Pyysikö hän anteeksi? Kyllä. Onko hän oppinut? Kyllä. Tekisikö hän saman uudestaan? Hän selitti sen eilen, mutta näillä kahdella kuljettajalla on pitkä menneisyys, Horner sanoi Autosportin mukaan.

– Tämä ei ole mitään uutta, sama on jatkunut neljä-viisi vuotta. He ovat yksi menestyksekkäimpiä kuljettajakokoonpanoja formula ykkösten historiassa.

– Onko minun johtajuuteni heikentynyt? Mielestäni ei.