Paul di Resta täyttää nyt odotuksia – ”Tehnyt upeaa työtä”

© Kuva: Getty Images

Force Indian Paul di Resta on alkukauden jälkeen alkanut täyttää niitä odotuksia, joita häneen on kohdistettu jo pari vuoden ajan.

Askelta uudelle tasolle ei ainakaan tulosten puolesta nähty vuonna 2012, jolloin hän lopulta hävisi tallin sisäisen taistelun Nico Hülkenbergille vaikean loppukauden ansiosta.

Skottikuljettaja itse myönsi ennen kuluvan kauden alkua, että kolmas vuosi sarjassa vaatii häneltä entistä kovempia tuloksia. Ensimmäisen parin kisaviikonlopun aikana tallikaveri Adrian Sutil vaikutti olevan niskan päällä, mutta sittemin tilanne on kääntynyt päälaelleen.

– Hän on tehnyt upeaa työtä. Hän karistanut kauden 2012 lopun pettymyksen pölyt niskastaan. Olosuhteet kuitenkin vaikuttivat asiaan, apulaistallipäällikkö Bob Fernley sanoi.

– Me olemme tunnistaneet ongelmat, hän on hyväksynyt ne – ne eivät olleet oikeastaan hänen ongelmiaan – ja hän on nyt palannut takaisin taistellen tänä vuonna.

– Hänellä oli taatusti hieman paineita alussa, mutta hän vain keskittyi työhönsä, mikä kertoo paljon Paulin kyvyistä, Fernley lisäsi.

Lähde: Sporting Life


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.