Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier myöntää huippukuntoisen Kimi Räikkösen olevan tällä hetkellä pieni turhautumisen aiheuttaja tallikaveri Romain Grosjeanille.

Räikkönen paitsi johtaa Grosjeania pistetaulukossa yli nelinkertaisella määrällä, on myös voittanut jokaisen aika-ajon tallin sisällä kauden kolmessa ensimmäisessä kisassa.

– Romainilla on vastassaan erittäin kova haaste ajaa samaa autoa kuin yksi kaikkein lahjakkaimmista kuljettajista: Kimi. Hän on kuljettaja, jolla on valtavasti kokemusta, ja palattuaan lajiin viime vuonna, hän oli heti erittäin hyvä, Boullier sanoi.

– Mutta jos hänen alkunsa viime kaudelle oli erittäin hyvä, Kimi on ollut erinomainen kauden 2013 startissa. Hän tarjoaa radalla joka hetki kaiken, mitä kuljettajalta vain voi pyytää.

Haasteessa on myös kääntöpuolena mahdollisuus kehittyä, tallipäällikkö sanoo lisäten, että luottamus ranskalaiseen on kunnossa.

– Sellainen on turhauttavaa Romainille ajoittain, sillä Kimin lyöminen on hyvin, hyvin vaikeaa radalla tällä kaudella. Mutta se on myös valtava mahdollisuus, sillä Romain saa oppia kaikkein parhaalta.

– Jos hän voi oppia nämä läksyt tuoden samalla pisteitä tallille, hän tekee sitä työtä, jota me häneltä toivomme.