Kiinan GP-viikonlopun perjantain nopein kuljettaja, Ferrarin Felipe Massa ei peitellyt tyytyväisyyttään autoon päivän päätteksi. Brassi sanoi ajamisen kovemmalla rengasseoksella tuntuneen merkittävästi huonommalta kuin pehmeämmällä, mutta ajat olivat silti jatkuvasti kilpailukykyisiä.

– Minulla oli tänään alusta alkaen hyvä tunne autosta, ja vaikkakaan en ollut täysin tyytyväinen suorituskykyyn keskikovilla renkailla, emmekä olleet yhtä nopeita kuin kilpailijamme, ajat olivat joka tapauksessa hyviä, Massa sanoi.

– Kun laitoin alle pehmeät renkaat, auto parantui huimasti, minkä ansiosta kykenin kellottamaan päivän nopeimman ajan. Se oli vaikuttavaa – kuin olisi ajanut täysin eri autoa.

– Kisavauhtimme vaikuttaa kilpailukykyiseltä, auto käyttäytyy hyvin molemmilla rengasseoksilla, eikä renkaiden suorituskyvyn menetys ollut yletöntä. Tunnen itseni luottavaiseksi ja toivon, että voimme jatkaa kehittymistä nykyiseen suuntaamme läpi koko viikonlopun.

Toisen session kolmanneksi nopein, lähes puoli sekuntia tallikaverinsa parhaasta ajasta jäänyt Fernando Alonso ei ollut huolissaan.

– Päivän päätteeksi tuntuma on kaiken kaikkiaan positiivinen. Paitsi että me työskentelimme hyvin, on aina kivaa ajaa Shanghain radalla, jossa on muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten ensimmäinen mutka, Alonso sanoi.

– Olosuhteet radalla paranivat yhdestä sessiosta toiseen merkittävästi muiden kilpa-ajoluokkien puhdistaessa rataa aamusession jälkeen. Lämpötilan nousu tarkoittaa, että olosuhteet olivat hyvin samankaltaiset kuin huomiselle ennustetut.