Valtteri Bottas itsevarmana: ”Olen nukkunut kuin vauva”

© Kuva: Getty Images

Ensi sunnuntaina GP-debyyttinsä tekevä Williams-tulokas Valtteri Bottas uhkuu itsevarmuutta viikonlopun alla. Suomalaiskuski kertoo, että debyytti ei aiheuta hänessä jännitystä.

– Olen nukkunut hyvin – kuin vauva, Bottas kertoi toimittajille Melbournessa torstaina.

– Tällä hetkellä tunnen oloni todella hyväksi ja luottavaiseksi kisan suhteen. Tietenkin tämä on ensimmäinen GP:ni, mikä on jotain erityistä, joten olen odottanut tätä koko talven ajan.

– Ajattelen viikonloppua täällä mahdollisuutena. On mukava nähdä, että odotukset ovat suuria, koska se on sama juttu myös minulle. Odotan paljon ja asetan riman aina korkealle, koska minusta sellainen lähestyminen tuo tuloksia ja saa sinut työskentelemään ja yrittämään kovempaa.

Bottas vakuutti ensisijaisen tavoitteen sunnuntaina olevan maaliin pääseminen, mutta ei malttanut olla vihjaamatta mahdollisuuksia olevan kenties vähän enemmänkin.

– Katsotaan lauantaina [aika-ajoissa] missä olemme. Sitten voin ehkä asettaa toisen tavoitteen sijoituksen osalta. Jos auto on tarpeeksi nopea päästäkseen kärkikymmenikköön, olisin erittäin tyytyväinen, jos saisin ensimmäiset pisteeni sunnuntaina.

Lähde: Reuters