Mercedeksen Nico Rosberg ei halua tehdä suurta numeroa Barcelonan testien aamusessiossa sunnuntaina tekemästään pohja-ajasta. 1:20.130 on tämän vuotisten testien jokseenkin selkeästi nopein kierros.

Kuten tallikaveri Lewis Hamilton sanoi lauantaina kellotettuaan testien siihen asti nopeimman ajan, Rosberg ei usko, että muut tallit ovat tilanteesta huolissaan.

– Kuten me kaikki tiedämme, täytyy olla varovinen testitulosten kanssa, koska ei voi tietää, mitä muut tekevät. Me tiedämme varmuudella, että meidän kilpailijamme eivät ole vielä alkuunkaan esittäneet potentiaaliaan, Rosberg sanoi ESPN:n mukaan.

– Sen voin sanoa, että me olemme kehittyneet ja olen tyytyväinen siihen, kuinka talvi on sujunut. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja luotettavuus on kunnossa. On myös sanottava, että Melbournessa olosuhteet tulevat olemaan täysin erilaiset, sillä lämpötila tulee olemaan kuumempi.

Mercedeksen viime kauden heikkoudeksi saksalainen nimesi renkaiden kulumisen, johon toivottavasti nyt on saatu parannus.

– Me tiedämme, että viime vuonna meidän suurin heikkous oli rengaskuluma. Me olemme oppineet paljon siitä, mutta kuinka paljon, jää vielä nähtäväksi.