Mercedeksellä työnsä aloittava Lewis Hamilton ei usko pääsevänsä helpolla tulevasta kaudesta tallin sisäisessä kilpailussa.

Yleinen ennakkoarvio on ollut, että vasta yhden osakilpailun urallaan voittanut Nico Rosberg joutuu katselemaan lähinnä Hamiltonin takavaloa, mutta britti uskoo voimasuhteiden olevan hyvin tasaiset.

– Meillä tulee olemaan todella tiukkaa. Uskon ja toivon, että paras mies tulee voittamaan, Hamilton sanoi Sky Sportsille.

– Epäilemättä jossain vaiheessa tulee vastaan kisoja, jotka hän voittaa tai joissa hän lyö minut ja päin vastoin. Se on pelin henki.

Mitä tulee auton suhteelliseen kilpailukykyyn, Hamilton on yhä varovainen. Viime vuonna ajaessaan McLarenilla, Hamilton aloitti kauden paalulla Australiassa, mutta menetti johdon ensimmäisessä mutkassa silloiselle tallikaverilleen Jenson Buttonille. Lopulta tuloksena kisasta oli kolmas sija.

Silloin tulos oli pettymys vuoden 2008 maailmanmestarille, mitä hän ei juuri peitellyt, mutta tällä kertaa palkintokorokkeen matalinkin askelma kelpaisi.

– Juuri nyt ottaisin taatusti kolmossijan. Se olisi valtava potku tallille ja erittäin hyvä lähtöasetelma meille.